BURGERYOU

Recentebeoordeling


4 sterren uit 658 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burgeryou. Meer weten? Ontdek meer

5 okt 2022 om 9:56 Heerlijke smakelijke hamburgers !!!Lekkere gekruide frietjes!!!Prijs daarvoor zou okee zijn , als die paar frietjes bij de prijs ingegrepen waren...3,50 p.p in deze tijd ! Voor handje vol frietjes...Zonde
25 sep 2022 om 22:05 Twee uur zitten wachten op de bestelling.. burgers waren oke, friet was lekker gekruid.
25 sep 2022 om 15:06 Keilekkere burger, goed warm en zeker goed vullend, een echte aanrader voor de volgende keer :)
5 jul 2022 om 21:18 Eten was erg goed, lekkere burgers! Goede friet! Bezorger was ook zeer vriendelijk en stond met een grote glimlach aan de deur, volgende keer zeker een mooi extraatje! Ga vooral zo door
2 jul 2022 om 21:03 Prima burger, bezorgden in het park wat erg fijn was. Even telefonisch contact voordat ze gingen rijden zodat ik precies wist wanneer ze kwamen. Top!
2 jul 2022 om 20:43 Burger was prima. Loaded fries minder. Best prijzig voor de kwaliteit.
30 jun 2022 om 9:52 Lekker eten. Snelle bezorging (met één keer een uitzondering). Vriendelijke bezorger!
28 jun 2022 om 22:28 De bezorgtijd was zoals aangegeven 40 minuten. De burger smaakte opzich prima maar voor dit geld had ik wel beter verwacht. Ook zat er een haar in mijn burger... daar verging mijn eetlust wel van helaas..
27 jun 2022 om 14:07 Ruim half uur later dan vermeld bezorgd, ondertussen 5x gebeld niemand te bereiken. Portie kruidige frites ontbrak(leeg zakje) en de Double You Burger ontbrak alle garnering(alleen broodje en burger). Wat een waardeloze levering/kwaliteit!!n
26 jun 2022 om 8:40 Eten was goed! Service was gewoon heel slecht. Werd gezegd 40 min, uit eindelijk 90 minuten moeten wachten. Restaurant niet bereikbaar als je deed bellen, dus je wist niks over je bestelling! Na 10 keer bellen nog steeds niet opgenomen.
25 jun 2022 om 23:40 De kip was helaas niet sappig, maar hard en vooral droog. Jammer want verder was t een prima burger.
27 mei 2022 om 21:46 Dubbele smash burger extra cheese en de Miami burger uitmuntend !!!