BURGERYOU

Recentebeoordeling


4 sterren uit 687 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burgeryou. Meer weten? Ontdek meer

28 jan 2023 om 20:27 Eten was, vanuit O'hout, niet meer helemaal warm. Prijs voor de hoeveelheid eten viel, voor een eerste keer, een beetje tegen.
23 jan 2023 om 7:48 Burgeryou is puur kwaliteit. Van de producten tot en met de bezorgers. Altijd lekker warm eten en vriendelijke bezorgers. Opmerkingen worden nooit vergeten en altijd netjes verwerkt. Bedankt weer!
21 jan 2023 om 21:18 Lekkere burgers, snelle bezorging, vriendelijke bezorger, genoeg eten, waar voor je geld
9 jan 2023 om 12:28 Wij hadden de Double YOU Burger waardoor je lekker veel vlees op je broodje krijgt. De smaak was goed, burgers waren prettig rokerig, ook de augurk was in mooi kleine stukjes en zorgde voor een goed frisje. De vanille Milkshake is erg lekker.
6 jan 2023 om 20:15 De “speciale saus” is mayonaise en ketchup, broodje is droog, burger taai en de frietjes slap.
5 jan 2023 om 21:13 Burger was heerlijk. Nog nooit zo lekkere burgers gegeten als bij BurgerYou .
30 dec 2022 om 20:17 Burgers en friet waren echt heerlijk! Alleen jammer (en daar zal iedereen wel last van hebben nu) dat ik 42 euro uitgeef en nog steeds honger heb...
24 dec 2022 om 19:24 Hamburgers waren super lekker, bezorgen duurde wel wat langer maar het was het wachten waard.
18 dec 2022 om 20:25 Goeie grote burgers, met een lekkere rooksmaak aan het vlees. Kruidige frietjes erbij, prima. Ongeveer 3 kwartier bezorgtijd, maar we wonen buiten Oosterhout en bestelden op een dfuk moment, dus het viel nog mee.
17 dec 2022 om 21:14 Lekkere burger en friet. Wel een half uur te laat en de helft van de bestelling vergeten...
11 dec 2022 om 22:30 Erg lekkere burgers, frietjes ook.Bezorging op tijd en de bezorger zeer vriendelijk.
11 dec 2022 om 20:33 Heerlijke burgers !! Zeker waard